طرز تهیه آش آلو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اردبیلی ساده که مشتریان را جذب می کند > 자유게시판 | 우리아토즈그룹

طرز تهیه آش آلو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اردبیلی ساده که مشتریان را …

페이지 정보

작성자 Anderson 댓글 0건 조회 1,733회 작성일 23-09-16 16:18

본문


بهترین انتخاب برای ناهار خوشمزه ظهر جمعه و خواب بعد از آن. برای تهیه این غذا با گوشت چرخ کرده و قارچ و برنج، باید مواد لای برنج را آماده کنید و بعد بین برنج آبکش شده بریزید و دم کنید. یکی دیگر از موادی که میتوانید به گوشت چرخ کرده اضافه کنید قارچ است. بوی سیر که بلند شد اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شود اما رنگش تغییر نکند (حدود ۵ دقیقه کافی است). در این مواقع معمولاً از اسنپ فود غذا سفارش میدهیم یا نهایتاً یک تخممرغ یا املتی درست میکنیم؛ اما بهترین انتخاب، تهیه یک شام راحت با گوشت چرخ کرده است که دردسر خاصی ندارد و بهسرعت نیز آماده میشود. نودل ها در سراسر دنیا تهیه می شوند و طعم و مزه های مختلفی نیز دارند و اغلب برای کسانی که شاغل هستند و یا دانشجو ها نیز بسیار مناسب است اما داستان نودل چیست که آنقدر در دنیا بخصوص خاورمیانه و آسیا پر طرفدار هستند و این غذای برخلاف عقیده خیلی ها از چین به ژاپن رسیده و اصالتا باید گفت برای چین است، اما نودل رشته هایی هستند که از ترکیب خمیر نان عمل آوری نشده به همراه عصاره گوشت یا مرغ و یا سبزیجات تهیه می شود و تاریخ آن به قرن ۱۷ می رسد و امروزه در ژاپن ۸۰ درصد رستوران دارها پخت نودل را انجام می دهند.


پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید. پس از اینکه کباب کردن بلال ها به پایان رسید انها را درون آب نمک قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه نرم تر شدن، طعم دار نیز شوند. علاوه بر این، مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا به بهبود هضم غذا کمک کرده و باعث چربیسوزی و لاغری میشود. یکی از دلایلی که باعث وا رفتن کتلت میشود آب پیاز است. پس لازم نیست که حتماً برای درست کردن پیتزا سبزیجات، مخلفات پیتزا سبزیجات را از قبل بپزید. در همین حین برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم. بعد گوشت چرخ کرده را که از قبل بیرون فریزر گذاشته بودید تا هم دمای محیط شود، به پیازها اضافه کنید. حالا باید نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید و درنهایت دو الی سه لیوان آب روی آن بریزید.


اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. حالا اندازه یک گردو از مواد گوشتی جدا کرده و بین دو دست گرد می کنیم طوری که ترکی نداشته باشد و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. تقریبا ۵ دقیقه بعد که آش کمی از حرارت افتاد ماست را کم کم به آش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد آش آغشته به ماست شود و آش ماست آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با پیاز داغ تزئین می کنیم و نوش جان کنید. سپس مقداری نمک و آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد. سپس خمیر را با وردنه باز کنید و مقداری کره روی آن بمالید و دوباره تا کنید. روی سطح کارتان آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل با وردنه باز کنید.


در آخر، نیز رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ رب باز شود.مرحله سوم:آمادهسازی قطاب: از مواد گوشتی در گلولههای خمیری پهن شده بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید. در این مرحله بال های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس عسل را به همراه سویا سس، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا به تمام نقاط بال ها برسند. در زمان ساسانیان گیلان استقلال خود را از دست داد و اردشیر بابکان به یاری ارتشی متشکل از 300 هزار مرد جنگی و نزدیک به 10 هزار سواره ی گیلان را تسخیر کرد. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی شعله ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. در ادامه یکی از پیاز های باقی مانده را نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه بریزید و سرخ کنید و کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و صبر کنید تا طلایی شود و در ادامه سیب زمینی ها و هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز یا مکعبی درشت خرد کنید و به همراه مواد تفت دهید و در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.


حتی میتوانید به این ترکیب سیبزمینی سرخ کرده نگینی هم اضافه کنید و خروجی کار را لای برنج بریزید و اجازه دهید که دم بکشد. در این مرحله پیاز دوم را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در این مرحله سبزیجات معطر را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. همان طور که در همین مقاله اشاره کردیم شما میتوانید با اضافه کردن ادویههای مناسب، این مشکل را نیز بر طرف کنید. برای مطالعه طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت با سیب زمینی میتوانید به مقاله طرز تهیه سمبوسه مراجعه کنید. در بخش آموزش برنامه آشپزی تهیونگ قسمت 6 مجله اسنپ اکسپرس می توانید مقاله غذای رژیمی با کدو سبز را نیز مطالعه کنید. در ادامه کدو سبز را به همراه گوجه فرنگی و بادمجان می شوییم.


حالا کدو سبز را به همراه گوجه فرنگی و بادمجان به صورت حلقه ای به ضخامت نیم سانتی متر برش می زنیم. در ادامه برش های بادمجان را درون آب نمک قرار می دهیم. بادمجانها را درون فر قرار دهید و درنهایت یک دلمه خوشمزه داشته باشید.برای ادامه مشاهده طرز تهیه این غذای لذیذ میتوانید مقاله "طرز تهیه گوشت چرخ کرده و بادمجان" را مطالعه کنید. برای خرید زعفران میتوانید از فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش به روش تلفنی، اینترنتی یا حضوری خریداری کنید. در ادامه برنج را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت زعفران دم کرده اضافه می کنیم. به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و به عنوان یک خورش ساده با برنج میل کنید. ولی به نظر من چیپس سیب زمینی ساده ش از همه خوشمزه تره. امیدوارم از خوردن این چیپس در کناز عزیزانتون لذت ببرید. در نظر داشته باشید که ما ایرانیان چندین نوع ترشی بسیار خوشمزه را در لیست غذاهای خود داریم که واقعا از خوردن آنها لذت خواهیم برد. این غذای خوشمزه را به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو میکنیم.


آن را در ظرف سرو مورد نظر بكشید و همراه با برنج یا نان و در كنار سبزی خوردن، ترشی، سالاد یا ماست سرو كنید. پیتزاها مورد علاقه پیر و جوان و کودک و بزرگسال هستند. برای اینکه کشک در آش حل نشود، بعد از پخت آش رشته باید آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و کمی صبر کنید تا سرد شود. در یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. حالا روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و روی سلفون هم یک پارچه می اندازیم و در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از این مدت که حجم خمیر دو برابر شد دوباره ورز می دهیم تا هوای اضافی از خمیر گرفته شود سپس به 32 گلوله مساوی تقسیم می شود و حالا خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده قرار می دهیم. در صورتی که مواد شل بودن کمی آرد نخودچی اضافه می کنیم. حالا روغن زیتون را به همراه آب جوش، آبغوره، پاپریکا و ادویه کاری به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. این پیتزا طعم بسیار خوبی دارد و توصیه می کنیم به هیچ وجه سیر و پیاز را از مواد لازم حذف نکنید، چون پیتزا بی طعم می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.


دلمه انواع مختلفی دارد که دلمه بادمجان یکی از انواع آن است. بعد از اینکه برنج له شد توپهای گوشتی را به آش اضافه کنید حواستان را جمع کنید که آب کاملا جوش باشد تا گوشت قلقلیها تبدیل به گوشتهای واررفته نشوند. تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی در آیند سپس روغن و بیکینگ پودر و آب را به تخم مرغ اضافه کنید و مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و آرد را هم به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه کنید سپس خمیر را به خوبی ورز دهید و یا صد مرتبه خمیر نان باگت را بکوبید. این ترکیب رویایی با نان باگت و خیارشور یک میان وعده یا شما خوشمزه خواهد بود. بدون شک شما نمیتوانید در مقابل عمامه پیچخورده، آشیانه بلبل، باقلوا کاخ یا سایر مدلها مقاومت کنید. استاد شما اینجا چیکار می کنید؟ همچنین امکان خرید اعتباری برای شما نیز فعال است. همچنین به خاطر داشتن فیبر میزان کلسترول و تیریگلیسیرید خون رو کاهش میده. این پیتزای خوشمزه رو بسته هست و مواد در وسط خمیر قرار می گیرند! برای اینکه کوکو مغز پخت بشه اولا کوکو نباید خیلی کلفت باشه بعد هم دربِ تابه رو بذارید تا کاملا با حرارت کم مغز پخت بشه بعد در چند دقیقه آخر دربِ تابه رو بردارید و پشت و روشون کنید تا سرخ بشن، البته اگر توی تابه رژیمی درست کنید بیشتر مغز پخت میشه.


در این شماره یک غذای بسیار خوشمزه و فوری را معرفی می کنیم که مطمئنا خیلی از شما عزیزان قبلا انرا را تجربه کرده اید. من داخل سرخ کن سیب زمینی ها را سرخ کردم خیلی خوشمزه و عالی شد. حالا پوره گوجه فرنگی را آماده می کنیم، برای این منظور گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا گوجه فرنگی کاملا پوره شود و پس از آن پوره را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. در این مرحله برنج را مخلوط می کنیم تا کاملا زعفرانی شود. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک به همراه برنج درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در ادامه سیرها را پوست می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. حالا باید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. برای ادامه مشاهده طرز تهیه این غذای لذیذ میتوانید مقاله "غذا با گوشت چرخ کرده و جعفری" را مطالعه کنید. میتوانید از گوشتکوب برقی یا مخلوطکن برای میکس کردن مواد استفاده کنید.


4-گوشت پخته شده را به همراه بادمجان سرخ کرده، با گوشتکوب دستی یا برقی له کنید. «کله گنجشکی» به عنوان یک خوراک سنتی ایرانی با گوشت چرخ کرده، همیشه طرفداران خاص خودش را داشته است. گوشت چرخ کرده، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی ایرانی و بینالمللی است که میتوان با آن، انواع غذاهای لذیذ و ساده را در خانه طبخ کرد. برای درست کردن شامی کباب ساده ابتدا سیب زمینیها را با رنده ریز رنده کنید و آب سیب زمینی را بگیرید. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به میرزا قاسمی دارد، برای مشاهده آموزش آشپزی شمالی و مرحله به مرحله طرز تهیه کال کباب در ادامه با سایت رضیم همراه باشید. در ادامه کوفته های قلقلی را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت بسیار ملایم آب بیندازند و سرخ شوند. در این مرحله ادویه را هم اضافه میکنیم تا بوی زهم گوشت را بگیرد.


پنیر پیتزا را روی گوشت پخش میکنیم و اجازه میدهیم تا آب شود. در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم پلو به مدت ۵۰ دقیقه دم بکشد. در ادامه مقداری از سس پوره گوجه فرنگی را به صورت پخش درون سینی فر می ریزیم و سبزیجات خرد شده را به صورت یکی در میان درون سینی فر می چینیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری کره و زعفران دم کرده می ریزیم، سپس بال های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم و درون قابلمه قرار می دهیم. در ادامه ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر (یا سیر تازه رنده شده) را به مایه کوکو سیبزمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید. پلو یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور یونان است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Two Harbourfront, Unit 201, 2/F, 22 Tak Fung Street, Hunghom, Kowloon, Hong Kong
TEL : 852-3520-3580 ㅣ FAX : 852-3020-8825 ㅣ E-MAIL : info@atozhk.com
Copyright wooriatoz. All rights reserved